Frukost på Petite france

Med risk för att uppdatera mig här på bloggen då jag redan skrivit om det här i maj så måste jag slå ett slag för frukosten på Petite france, eller bara slå ett slag för utefrukost helt och hållet. Ett helt underbart sätt att starta dagen på och det känns så lyxigt att inte behöva göra frukost själv.

Under semestern var planen att det skulle bli frukost på Petite france men p.g.a. händelser i familjen trodde jag inte att det skulle bli av, men så i fredags gav sig två tappra människor iväg och satt utomhus och åt frukost (lika bra att passa på då det kan vara sista gången, med den här svenska sommaren vet man aldrig)


Färskpressad apelsinjuice, världens godaste yoghurt med äppelkompott och müsli, te eller kaffe (och de har världens godaste röda te med kaktussmak) och en smörgås med en riktigt smakrik ost eller om man vill ost och skinka. Till det en jättehärlig miljö och väldigt välgödda sparvar som studsar runt ens fötter. På helgerna kan det vara mycket folk, eller kan, det är, men innan klockan tio så kan man fortfarande boka bord (de öppnar nio) och fr.o.m. 3 september kommer de också ha öppet på måndagarna.

Kommentarer

 1. Låter jättemysigt! Det måste provas!

  Skön söndag till dig
  Kram Anncathrine

  SvaraRadera
  Svar
  1. Passa samtidigt på att köpa med dig en liten tartlett, den med lakrits är farligt god.
   Kram,
   Alexandra

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg