Sommarhängtips: Fotografiskas uteservering Grill

Ett av de trevligaste ställena att vara när det är varmt ute och man vill ha god mat, fin utsikt och som inte alltid är överfullt är Fotografiskas uteservering Grill


När solen gassar på så kan man sitta där och njuta och är det lite molnigt så finns det filtar och infravärme. I serveringen serveras öl, vin och annat samt räksmörgås, sallader och utvalt från grillen, en massa smaskiga efterrätter med jordgubbar och som sagt, en riktigt trevlig utsikt!


Jag valde att ta gazpacho som serveras tillsammans med en liten räksallad i glas. Salladen består bl.a. av granatäppelkärnor och någon slags röra. Man häller sedan soppan över räksalladen och rör om. Riktigt mumsigt och så fräscht varma sommardagar!
Och självklart kan man inte vara där och inte ta en efterrätt. Förra sommaren drack jag ett antal jordgubbsbatido (tänk jordgubbssoppa) men nu i helgen hade de gästspel och hade gjort iordning någon speciell efterrätt med jordgubbar, saké, lime, någon kräm och matchekaka.


Vacker men den äckligaste efterrätten jag någonsin ätit. Konstiga smaker och konstog konsistens, det kändes som om det var klumpar i krämen som för övrigt hade en väldigt odefinierbar smak. Fy, hoppas de bara har den den här helgen. Nej, satsa hellre på den här rackaren:


En ekostrut med vaniljglass i botten, sedan jordgubbssorbet, vispgrädde, lite frystorkad jordgubbsströssel, en mums mums (nom nom) och färska jordgubbar. Enkelt, fräscht och så fantastiskt gott!!!!

Så vad väntar du på? Vi kanske ses där i sommar?

Kommentarer

Populära inlägg