Nya magasinet Hunger

I höst kommer ett nytt magasin som jag verkligen ser fram emot Hunger. Man beskriver sig själva så här:
Vi tänkte att det borde finnas en tidning som tar maten på allvar. Som inte nöjer sig med smarriga recept, hårdstajlade matbilder och påklistrade leenden. Som granskar fusket i butikerna och på krogen. Som har något intressant att berätta om råvaror, rätter och matkultur. Och som kan göra oss vanliga hemmakockar mer självsäkra och kreativa vid spisen.

Bakom tidningen står Mats- Eric Nilsson som ligger bakom Den hemlige kocken trilogin (även inkluderat boken Äkta vara och Döden i grytan) och jag ser verkligen fram emot magasinet och har redan betalt prenumerationen.


På tal om hemlige kocken så kommer han till hösten att ge ut en ny bok som heter Saltad nota som kommer att granska fusket i restaurangbranschen. Faktum är att man kanske ställer höga krav på maten man köper hem men hur bra koll har man på maten som man äter när man äter ute? Boken ska bli väldigt intressant att läsa.


Ha ha, finns bara en person som fattar varför jag tycker den här ger mig rysningar, och det är inte av välbehag, baby...

Kommentarer

Populära inlägg